Levering en retourbeleid

Levering

Voor een snelle verzending van uw bestellingen, volgen hier onze verzendopties en -voorwaarden:

 

Verzendopties:

  • Brievenbuspakketje (kleine bestellingen): Voor kleine bestellingen, zoals sieraden, tote bags en T-shirts, bieden wij de verzendoptie "brievenbuspakketje" aan. Hierbij ontvangt u een track & trace code om uw bestelling te traceren.
  • Groot pakket (grote bestellingen): Grote bestellingen, zoals hoodies, beachbags of shoppers, worden als "groot pakket" verzonden. De verzendkosten voor deze optie bedragen €6,95.

Verzendingstermijn:

  • Alle bestellingen worden normaal gesproken binnen 3 werkdagen verzonden, tenzij anders aangegeven.
  • Houd er rekening mee dat bestellingen met customized producten binnen 7 werkdagen worden verzonden. Deze producten vergen extra tijd vanwege de specifieke aanpassingen.

Internationale verzending:

  • De genoemde prijzen en verzendopties zijn van toepassing op bestellingen binnen Nederland. Voor internationale verzendingen gelden mogelijk andere tarieven en levertijden. Neem voor meer informatie over internationale verzending contact met ons op.

Vragen en contact: Mocht u nog vragen hebben over ons verzendbeleid of specifieke verzoeken met betrekking tot uw bestelling, aarzel dan niet om contact  met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

 

Retourbeleid

Artikel niet naar wens? U heeft het recht om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Hieronder vindt u de details van ons retourbeleid:

 

Terugzendperiode: U heeft 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van het artikel om een retourverzoek in te dienen.

Voorwaarden voor retourneren:

  • Het artikel moet ongedragen zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen.
  • Het artikel moet voorzien zijn van het originele kaartje, labels en verpakking.

Customized producten: Houd er rekening mee dat customized producten niet geretourneerd kunnen worden. Deze producten worden specifiek voor u gemaakt en kunnen daarom niet worden teruggenomen.

Hoe een retour aanvragen:

  • Neem contact met ons op via de mail om uw retourverzoek in te dienen.
  • Vermeld de volgende informatie in uw verzoek: uw naam, ordernummer, naam van het artikel dat u wilt retourneren, en de reden voor retournering.

Retourkosten: Alle retourkosten zijn voor eigen rekening. Dit houdt in dat u verantwoordelijk bent voor de kosten van het retourneren van het artikel naar ons.

Terugbetaling: Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat de verwerkingsduur van de terugbetaling kan variëren.

Vragen en contact: Voor eventuele vragen over ons retourbeleid of om een retourverzoek in te dienen, kunt u contact met ons opnemen via de mail.